ZÁSADY PRÁCE S VAŠIMI ÚDAJI 

Společnost Jan Dostál, se sídlem: Chodovická 1814/33, 19300, Praha 9, 193 00, IČO: 04210115, e-mail: shop@posvim.cztel. +420 777 255 941

Provozujeme e-shop na webových stránkách www.posvim.cz 

Pro poskytování prodej zboží a provoz našich webových stránek zpracováváme některé osobní údaje.

Zpracování osobních údajů upravuje zejména nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických sobo v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) („GDPR“)

 

1. ZPRACOVÁNI OSOBNÍCH ÚDAJŮ 

A. Zpracování osobních údajů v případě použití kontaktního formuláře 

Pokud poptáváte naše produkty a služby, budeme pracovat s vašimi kontaktními údaji, které nám sdělíte, hlavně prostřednictvím poptávkového formuláře. Jsou to hlavně: Jméno, Firma, IČ, DIČ, Adresa, Email, Telefon.     

Z jakého důvodu?

Kontaktujeme vás přes ně pro další domluvu ohledně zboží. 

Na základě, jakého právního důvodu?

Jedná se o zpracování na základě čl. 6 odst. 1 písm. b) GDPR – jednání o smlouvě, resp. provedení opatření před uzavřením smlouvy na vaši žádost. 

Jak dlouho budeme osobní údaje zpracovávat?

Po dobu plnění naší služby a poté 15 let od posledního poskytnutí takové služby. 

B. Zpracování osobních údajů v případě nákupu 

Pokud u nás nakoupíte, budeme pracovat s údaji, které nám vyplníte. Jsou to hlavně fakturační a dodací údaje: Jméno, Firma, IČ, DIČ, Adresa, Email, Telefon. 

Z jakého důvodu?

Osobní údaje potřebujeme zpracovat, abychom splnili naši smlouvu – dodali vám naše zboží. Přes kontaktní údaje s vámi budeme také komunikovat ohledně stavu vaší objednávky, případně ohledně reklamací nebo vašich dotazů. 

Osobní údaje budeme dále zpracovávat pro splnění našich povinností, které nám plynou ze zákona (hlavně pro účetní a daňové účely, případně pro vyřízení reklamací a jiné).

Na základě, jakého právního důvodu osobní údaje zpracováváme?

Jedná se o zpracování na základě čl. 6 odst. 1 písm. b) GDPR – plnění smlouvy a čl. 6 odst. 1 písm. c) GDPR – plnění naší právní povinnosti. 

Jak dlouho budeme osobní údaje zpracovávat?

Po dobu plnění naší služby a poté 15 let od posledního poskytnutí takové služby nebo dodání zboží.

C. Newslettery (obchodní sdělení) 

Pokud jste nakupující zákazník a nezakázali jste nám to při nákupu, použijeme vaši e-mailovou adresu pro rozesílku našich novinek. 

Na základě, jakého právního důvodu?

Umožňuje nám to ust. § 7 odst. 3 zákona č. 480/2004 Sb., o některých službách informační společnosti, pokud jste nám to při nákupu nezakázali. 

Jak dlouho budeme osobní údaje zpracovávat?

Souhlas udělujete na celé období, pokud bude trvat Váš zájem o podporu naši činnosti a/nebo o odebírání informací o novinkách (newsletter), popř. až do odvolání Vašeho souhlasu.

Údaje o tom, že jste nám souhlas udělili či jej odvolali, můžeme zpracovávat ještě po přiměřenou dobu (15 let). Z rozesílky se můžete kdykoliv odhlásit prostřednictvím e-mailu nebo nás kontaktujte na e-mailu: shop@posvim.cz

2. KDO SE K DATŮM DOSTANE?

Vaše data zůstanou u nás. Přesto pro nás pracují některé společnosti nebo jiné osoby, které se k datům dostanou proto, že nám pomáhají s chodem našeho e-shopu. Jsou to:

  • provozovatel e-shopové platformy Shoptet (společnost Shoptet a.s., se sídlem Dvořeckého 628/8, Břevnov, 169 00, Praha 6, IČ 289 35 675, společnost je zapsaná u Městského soudu v Praze, oddíl B vložka 25 395)
  • společnosti podílející se na expedici zboží Zásilkovna s.r.o., Česká pošta, s.p.
  • společnosti podílející se na expedici plateb GOPAY s.r.o.

Vaše osobní údaje se dále mohou dostat k těmto dalším subjektům:

  • Lamichová Zdeňka (správce E-shopu www.posvim.cz) 

Osobní údaje zpracováváme pouze na území Evropské unie.

3. CO BYSTE DÁL MĚLI VĚDĚT

V naší společnosti nemáme jmenovaného pověřence pro ochranu osobních údajů. 

V naší společnosti nedochází k rozhodování na základě automatického zpracování či profilování. 

Pokud byste měli k osobním údajům otázky, kontaktujte nás na e-mailové adrese shop@posvim.cz nebo zavolejte na tel. č. + 420 777 255 941

4. POUŽÍVÁNÍ SOUBORŮ COOKIES

Cookies jsou textové soubory obsahující malé množství informací, které se při návštěvě našich webových stránek stahují do Vašeho zařízení. Soubory cookies se následně při každé další návštěvě odesílají zpět na webovou stránku nebo jinou webovou stránku, která je rozpozná.  

Soubory cookies plní různé úlohy, například umožňují efektivní navigaci mezi webovými stránkami, zapamatování si Vašich preferencí a celkově zlepšují zkušenost uživatele. Dokážou také zajistit, aby reklamy zobrazované on-line byly lépe přizpůsobené Vaší osobě a Vaším zájmům. 

Na webových stránkách používáme následující cookies:

  • Nezbytné cookies: jsou zapotřebí k provozu webových stránek, umožňují například přihlásit se do zabezpečených částí stránek a další základní funkčnosti stránek. Tato kategorie cookies se nedá zakázat.
  • Analytické/statistické cookies: umožňují nám například rozpoznat a zjistit počet návštěvníků a sledovat, jak naši návštěvníci používají webové stránky. Pomáhají nám zlepšovat způsob, jakým stránky fungují, například tak, že umožňují uživatelům snadno najít to, co hledají. Tyto soubory spouštíme pouze s Vaším předchozím souhlasem.
  • Reklamní cookies: používají se ke sledování preferencí a umožňují zobrazit reklamu a další obsah, které nejlépe odpovídají vašemu zájmu a online chování. Tyto soubory spouštíme pouze s Vaším předchozím souhlasem.

Upozorňujeme, že třetí strany (včetně např. poskytovatelů externích služeb) mohou rovněž používat cookies a/nebo přistupovat k údajům shromažďovaným cookies na webových stránkách.

Používané soubory cookies: 

Google Analytics 4 (Google): Analytické/statistické cookies - Permanentní

Další informace o cookies a jejich aktuální seznam naleznete prostřednictvím jednotlivých internetových prohlížečů, nejčastěji v položce Nástroje pro vývojáře. 

Souhlas může být vyjádřen prostřednictvím zaškrtávacího políčka obsaženého v tzv. cookie liště. Soubory cookies můžete i následně v nastavení svého internetového prohlížeče odmítnout, nebo si nastavit užívání jen některých. 

Další informace o správě cookies v jednotlivých prohlížečích naleznete na následujících odkazech:

5. VAŠE PRÁVA V SOUVISLOSTI SE ZPRACOVÁNÍM OSOBNÍCH ÚDAJŮ 

Nařízení GDPR vám dává mimo jiné právo obrátit se na nás a chtít informace, jaké vaše osobní údaje zpracováváme, vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a nechat je aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování, můžete požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů, požadovat po nás v určitých situacích výmaz osobních údajů a v určitých případech máte právo na jejich přenositelnost. Proti zpracování na základě oprávněného zájmu lze vznést námitku. 

Pokud si myslíte, že s daty nenakládáme správně, máte právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů, případně se se svými nároky obrátit na soud. 

Tyto podmínky jsou účinné od 10.4.2022

 

 

MIKINA TREE1
Tree one sweatshirt
640 Kč

Elegantnější mikina se stromem, neurazí do práce ale i do lesa.     Materiál: 60% bavlna + 40% polyester, 280 g/m2 Střih: mikina bez kapuce Barva mikiny: vřesový...

Skladem 
Kód: 1800039/S/HEATHERASPHALT/SETIN/GDPR
1 položek celkem